800 literes IBC tartály ADR-el

 • Műanyag ÚJ 800 literes IBC tartály 2,5 x 2,5 év ADR vizsgával, kötelező bárcákkal és a gázolaj közúti szállítására vonatkozó szabályozások leírásával, amelyek betartásával legálisan szállítható közúton gázolajjal töltve is.

  Legfontosabb jellemzők:

  • Gyártó: Werit
  • Méret: 120 × 100 × 99 cm
  • Felhasználható: gázolaj közúti szállítására


  Árajánlatot kérek

Ajánlatkérés

  800 literes IBC tartály ADR-el gázolaj közűti szállítására

  Műanyag új 800 literes IBC tartály. A közúti szállításhoz elengedhetetlen matricákkal (bárcákkal), műbizonylattal és egy betartandó intézkedéseket tartalmazó dokumentummal adjuk át, amellyel lehetőség nyílik 1000 liter alatti mennyiség szállítására ADR-es jármű nélkül (akár egy egyszerű pick-uppal, pl. Toyota Hilux, Mitsubishi L200, Mazda BT50, stb.).

  A tartály 5 évig szállítható közúton, de ehhez 2,5 évnél újra kell engedélyeztetni. Ez nem nagy költség, ráadásul több megyeszékhelyen, valamint telephelyünkön is elvégeztethető, egyszerű eljárás!

  Az ADR tartályok a veszélyes áruk vasúton, közúton, vízen való tökéletes szállítási biztonságát garantálják. Valamennyi általunk forgalmazott ADR tartály rendelkezik UN31HAI/Y/D/BAM engedéllyel. Ezek az engedélyek a GGVS/ADR A.6. a GGVE/RID A. IV és a GGSee/IMDG Code 26.1/5 irányelvei szerinti veszélyes anyagok szállítására érvényesek. A HDPE műanyagból készült – engedélyezett – nagyméretű csomagolóeszköz kombinációk (ADR konténer) a jogszabály 5. fejezete szerinti kialakításának és felszerelésének megfelelően és az alábbi számok alatti vegyi anyagokhoz alkalmazható, mindaddig, míg a tartály anyagát és szerelvényeit a különböző vegyi anyagok nem támadják jobban, mint a vizsgálathoz alkalmazott szabvány folyadékok, víz, salétromsav 55 %-os, nedvesítőszer oldatok 5 % (ecetsav helyett), N-butyl-acetát és szénhidrogén keverék (megfelelő a White-spirit).
  Az összeférhetőségi vizsgálat alapján az ADR tartályban szállított folyadékok sűrűsége legfeljebb 1,9 kg/dm3 és gőznyomása – 50 Co-on legfeljebb – 110 kPa lehet.

  Töltésnél, szállításnál illetve tárolásnál az alábbi folyadékok hőmérséklete:

  ha p< 1,2 kg/dm3 , akkor maximum 50Co
  ha p> 1,2 kg/dm3 , akkor maximum 40Co lehet.

  Figyelem: A gyár általában több hónapos átfutási időt szokott megadni ezekre a tartályokra. Amennyiben Ön nem tud addig várni, válogasson készletről elérhető 600 vagy 1000 literes IBC tartályaink között! Ne féljen, gázolaj közúti szállításakor ugyanazok a szabályozások vonatkoznak rájuk, mint a 800 literes tartályra. KATTINTSON IDE!

  Opciók:

  Összekötő készlet a szívóoldalhoz
  • átmeneti idom az IBC csapjára
  • szívócső
  • visszacsapószelep

  Az ár mezőtúri átvétel esetén érvényes! Amennyiben tartályát telephelyén szeretné átvenni, kedvezményes km/Ft áron vállalunk kiszállítást is. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén!

  Méretek: 120 × 100 × 99 cm

   • Minőségi termékek

    akár 20 év garanciával

    Totális biztonság, több termék esetén a piac leghosszabb garanciaidejével.

   • Saját szervizhálózat

    az ország egész területén

    Azonnali hibajavítás a piac legnagyobb szervizhálózatával, 5 különböző szervizcsapattal.

   • Ügyfélszolgálat

    0-24 órában elérhető

    Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását.

  Hasonló termékek

  Aktuális ajánlatunk

  Bezárás
  Pályázatok