Ünnepi nyitvatartás

2023 / 12 / 20

 

Lassan, de biztosan közeledünk a bejglievéshez és újévi ünnepléshez, így a Derby-Túr csapata is megpihen, alább olvashatja, hogyan:

Karácsony előtt

A Derby-Túr-nál hivatalosan 2023.12.20-ig, azaz szerdáig leszünk jelen az irodában, azonban 12.22-ig telefonos ügyeletet tartunk, illetve szükség esetén helyszíni átvételt is tudunk biztosítani, előzetes egyeztetés után.

Két ünnep között

A két ünnep között, azaz 12.26-12.29 közötti időszakban irodai ügyeletet nem tartunk, azonban a KAPCSOLAT oldalon található telefonos és egyéb elektronikus elérhetőségeinken állunk rendelkezésre. Fő telefonszám ebben az időszakban: +36 56 354 222.

Fontos: Előre nem egyeztetett rendelések sürgősségi kiszállításának felára a két ünnep között az eredeti szállítási költségen felül: 

 • Telepíthető tartály: 50.000,-Ft + ÁFA
 • IBC-tartály, szállítható tartály: 20.000,-Ft + ÁFA
 • Alkatrész, kimérő: 10.000,-Ft + ÁFA

A fenti összegeket akkor számoljuk fel, ha a két ünnep között SOS-ben kell valamit kiszállítanunk, ez az idén megrendelt, de januárban kiszállított megrendeléseket természetesen nem érinti.

2024 januártól

Az újévet is egy kis pihenéssel kezdjük, az irodába várhatóan 2023. január 3-tól, szerdától térünk vissza újult erővel.

Ahogy már az idei évtől is volt, az 5400 Mezőtúr, Cs. Wágner J. utca 28-32 cím alatt található telephelyünkön várunk mindenkit szeretettel.

BŐVEBBEN A DERBY-TÚR ÚJ TELEPHELYÉRŐL

Internetes rendelés, webshop, e-mail

Webshop-unk természetesen az ünnepek alatt is nyitva tart, azonban a 2023.12.20. 14:00 után leadott megrendeléseket csak januárban tudjuk küldeni, ugyanis az ünnepek alatt GLS szolgáltatásunk nem üzemel. Természetesen legendás rugalmasságunk most is él, így ha valakinek megalapozottan “tegnapra” van szüksége valamire, érdemes telefonálni, azonban ebben az esetben a következő extra kiszállítási díjakkal kell számolni a normál díjakon felül:

 • Telepíthető tartály: + 50.000,-Ft + ÁFA
 • IBC-tartály, szállítható tartály: + 20.000,-Ft + ÁFA
 • Alkatrész, kimérő: + 10.000,-Ft + ÁFA

A fenti összegeket akkor számoljuk fel, ha a két ünnep között SOS-ben kell valamit kiszállítanunk, ez az idén megrendelt, de januárban kiszállított megrendeléseket természetesen nem érinti.

Fontos: Év végi akciónk december 31-ig él, ennek keretében a megrendelt termékeket bár csak januárban szállítjuk ki, a kedvezményes árat természetesen tartjuk.

Derby-Túr ünnepek
 • Ingyenes

  helyszíni felmérés

  Gázolajkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály telepítésén gondolkodik, de teljesen elveszett a különböző felszereltségek és jogi követelmények útvesztőiben? Szakértő kollégáink 25 év tapasztalatával kötelezettségek nélkül segítenek megtalálni az Önnek legjobb megoldást!

Bezárás
Pályázatok