OMV EcoPro prémium gázolaj

 • Az elérhető legmagasabb minőségű OMV prémium gázolaj, amely a normál üzemanyagokkal ellentétben akár évekig eltárolható, nem csapódik ki belőle a bio-rész.  Árajánlatot kérek

Ajánlatkérés

  Az EcoPro az örök maximalisták választása! FAME helyett HVO bioadalékot tartalmaz, amelynek köszönhetően akár évekig eltárolható anélkül, hogy kicsapódjon belőle a bio-rész.

  Akkor van vagy nincs benne bio-adalék?

  A köznyelvben bio-adaléknak hívott, maximum fél év után kicsapódo FAME adalék nem kerül az OMV EcoPro Diesel-be, helyette egy HVO nevű biokomponens kerül hozzáadásra. A HVO-ról fontos tudni, a gázolaj minőségének lejjebb húzása helyett inkább felemeli azt, hiszen például a cetánszáma 70 feletti, ami jóval magasabb mint a szabvány EN590 üzemanyag 51-es értéke, így a gázolaj égési tulajdonságai lényegesen jobbak. Emellett a HVO nem csapódik ki, kiváló hidegtűrő képesség és többször olyan hosszú eltarthatóság jellemzi, mint hagyományos FAME biokomponenssel kevert társait.

  OMV EcoPro Diesel – csúcsminőségű üzemanyag, bio-kicsapódás nélkül

  Az OMV EcoPro Diesel egy speciális dízelüzemanyagon alapul, ötvözve az OMV HighTec teljesítménynövelő adalék és egy fejlett biokomponens az HVO előnyeivel. A speciális összetételnek és a megnövelt mennyiségű teljesítménynövelő hozzáadásának köszönhetően eltűnnek a lerakódások és szennyeződések a befecskendezőben. Tisztább motor, hatékonyabb égés, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás.teljesítményt ér el.

  • Fokozott tisztítóhatás
   A megnövelt tisztító adalékanyagok a már meglevő szennyeződéseket is eltávolítják a befecskendező fúvókákból. Ez a fokozott tisztítóhatás növeli a motor élettartamát, javítja az energia leadást, illetve tartósan csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.
  • Stabil tárolhatóság
   Az OMV EcoPro Diesel használatával búcsút inthet a tárolás során jelentkező nem kívánt mellékhatásoknak. Az optimális tárolhatóságnak köszönhetően a munkagépek indítása mindig problémamentes, még hosszas – például téli – leállást követően is.
  • Maximális teljesítmény
   A magasabb cetánszámú csúcsminőségű üzemanyag és a nagy mennyiségben hozzáadott HighTec teljesítménynövelő adalékanyag-csomag kombinációja még hatékonyabb égést biztosít, s ezáltal optimális motorteljesítményt ér el. Maximális vonóerő, még mélyen átázott talajban is!

  Miért a Derby-Túr-tól?

  Mert ma a magyar piacon mi vagyunk az egyetlen cég, aki mind tartályt, mind OMV prémium gázolajat kínál, és 3 oldalról is ismeri az Ön problémáját:

  • A tartály oldaláról: Majd’ 20 év forgalmazói múlttal és magasan piacvezető státusszal a hátunk mögött pontosan tudjuk, milyen tartályra van szüksége. 9.000 vagy 15.000 literes legyen? Sima kimérő vagy tankolóautomata? Engedélyeztetés? Megoldjuk! Ráadásul ha a tartályt és a gázolajat is tőlünk rendeli, gondoskodunk arról, hogy ne legyen bukkanó az úton, így sok idegeskedést és plusz munkát spórolunk meg Önnek is. Ha együtt rendel a Derby-Túr-tól, biztos lehet benne, hogy a megfelelő töltőcső érkezik, ráadásul előbb a tartályt, majd a gázolajat szállítjuk, és nem fordítva, amely külön szolgáltatóknál nem ennyire magától értetődő folyamat.
  • A gázolaj oldaláról: Az OMV hivatalos ügynökeként segítünk abban, hogy Ön is akár 60 forinttal a benzinkúti ár alatt tankoljon literenként, miközben gépei csúcsteljesítményt adnak le a prémium minőségű gázolaj áldásos hatásai miatt.
  • A felhasználó oldaláról: Bizony, a felhasználó oldaláról is! A Derby-Túr-nál gépeink, autóink és teherautóink körülbelül évi 50.000 liter gázolajat használnak fel, így nem csak vizet prédikálunk, mi is saját tartályból OMV gázolajat tankolunk! Felhasználóként pontosan tudjuk, hogy az idő pénz, ezért amennyiben nálunk ír alá OMV gázolaj kiszállítási szerződést, mi maximum 2 héten belül szállítunk is!

  Mit kell tudnia?

  • A Derby-Túr-nál OMV nagykereskedelmi gázolajat rendelő új partnereknek a szerződéskötéstől számított 2 héten belül szállítunk
  • A 11:30-ig beérkező megrendeléseket másnapra teljesítjük
  • Utólagos fizetés biztosított hitelkeret segítségével
  • Minimális rendelési mennyiség 4.000 liter, de lehetőség van 6.000, 8.000, 10.000 literes mennyiségek rendelésére is, egészen 30.000 literig. Nagyobb tételű megrendelés esetén természetesen az ár is lényegesen jobb lesz.

  Speciális telephely vagy igények alapján a fentiekben eltérés tapasztalható, ilyen esetekben munkatársunk ezt előre jelzi.

  Próbálja ki, ígérjük, nem fog csalódni!

  Ön is prémium OMV gázolajat tankolna saját telephelyén, miközben évente akár milliókat spórol a kúti árhoz képest? Kérjen ajánlatot a Derby-Túr-tól még ma a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeink egyikén!

   • Minőségi termékek

    akár 20 év garanciával

    Totális biztonság, több termék esetén a piac leghosszabb garanciaidejével.

   • Saját szervizhálózat

    az ország egész területén

    Azonnali hibajavítás a piac legnagyobb szervizhálózatával, 5 különböző szervizcsapattal.

   • Ügyfélszolgálat

    0-24 órában elérhető

    Szakértő, segítőkész ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását.

  Hasonló termékek

  Aktuális ajánlatunk

  Bezárás
  Pályázatok